Serveis

EMBALATGE DE MERCADERIA

El nostre equip de professionals es pot encarregar de l'embalatge dels seus productes o equips. Podem fer aquests treballs a les instal·lacions dels nostres clients, desplaçant als equips d'embaladors, o bé en les nostres instal·lacions, equipades amb tot el necessari per a realitzar qualsevol feina de manera ràpida i amb les màximes garanties.

TRINCATGES DE MERCADERIES

El nostre equip de professionals es troba totalment qualificat per al trincatge o estiba de mercaderies tant en contenidor, com directament en el celler del vaixell, siguin quines siguin les seves característiques.

MARINE SURVEYOR I REPORTATGE FOTOGRÀFIC

Per norma general, realitzem un seguiment fotogràfic de tots els treballs que realitzem. En cas de ser necessari, disposem de Comissaris d'avaries o Marine Surveyor independents que realitzaran un informe amb validesa legal per a garantir que els treballs realitzats s'han fet sequint les normatives vigents.

TRANSPORTS I CÀRREGUES ESPECIALS

Efausa compta amb un ventall de col·laboradors capaç de gestionar de manera professional qualsevol moviment de càrrega, sigui com sigui la seva dimensió o pes. Un servei que posem a la disposició dels nostres clients, facilitant d'aquesta manera la coordinació entre els diferents col·laboradors i amb la tranquil·litat de tenir un únic interlocutor per a tot el projecte.

EMMAGATZEMATGE

Posem a la disposició dels nostres clients espai logístic vigilat 24h per a emmagatzemar les mercaderies o equips pendents d'expedició, esplaiant d'aquesta manera les instal·lacions dels nostres clients.

TRACTAMENT NIMF-15

D'acord amb la normativa internacional, disposem de les instal·lacions necessàries per a tractar tots els embalatges que ho requereixin. Igualment, posem a la disposició dels nostres clients la possibilitat de tractar la seva fusta.

Sol·licita pressupost
close slider

Sol·licita Pressupost

. Tractament HT

SINO

. Treballs de Embalatge

SINO

. Ports

SINO

. Adjunta Arxiu.

. Estic d'acord amb condicions

A causa de la situació generada pel COVID-19 el nostre nou horari és de 7H a 15H fins a nova notificació